marți, iunie 10, 2008

Nu mai am chef


Nu mi-am terminat cartea. Desi mi-am cumparat 8 carti noi de la Bookfest (una este Alice in Tara Minunilor si Behind the Looking Glass pe care s-ar parea ca o colectionez...), nu m-am apucat sa le citesc.

Imi doream o carte care sa ma loveasca din plin. Am (re)gasit-o - Scafandrul si Fluturele, pe care am citit-o de mult la British Council, printre cursuri de conta si carti de management, in sesiune. Mi s-a parut atat de deosebita atunci. Acum nu am reusit sa trec de pagina a doua, ca m-a pornit depresia. M-am asezat pe o bancuta langa standul Humanitas si am plans un pic. Am asteptat sa-mi treaca. Am ramas ca lovita de tren pentru restul serii.

Bunica e in spital. Asta am aflat-o a doua zi dimineata, cand m-au chemat sa stau langa ea, impreuna cu tata si cu paramedicii. O alta zi traita intre pereti galbeni-gri, asteptand o veste de la medici. Acum e in regula...dar stim ca nu va putea fi la fel.

Otherwise - Ursula Le Guin si Terry Pratchett la un stand cu carti americane. Poza mea cu magnolii din Karlovy Vary pe desktop. Ziua lui D care nu curge tocmai asa cum ar trebui. Noua mea pasiune pentru gatit, in special cu diverse mirodenii. Invat japoneza.
Si totusi traiesc cu senzatia ca in jurul meu e o perdea semitransparenta si ca dincolo de ea e o fereastra.

Niciun comentariu: